Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Portal de Govern Obert decidix Madrid - Consul

  • Indicadors:

    La plataforma de participació ciutadana Consul està implantada en 18 països de tot el món. A Espanya, la plataforma de participació ciutadana és utilitzada per més de 40 ciutats i pobles. A Europa, està sent utilitzada per França (a París i Aude), Itàlia (a Torí) i Albània (a Tirana). A Iberoamèrica cal destacar a Buenos Aires, així com, a nivell nacional, a Uruguai i Colòmbia, que ho estan usant per a la definició de les seues Planes Nacionals de Desenvolupament i Govern Obert. Al juny de 2018 la plataforma CONSUL ha rebut el premi de les Nacions Unides al servici públic, pel seu caràcter inclusiu. També s'està utilitzant per a un projecte pilot del PNUD per al pla de desenvolupament sostenible de l'ONU. És l'aplicació recomanada per a la participació ciutadana pel Banc Iberoamericà de Desenvolupament als seus Estats membres.

    Actualment, l'ajuntament de Madrid està mantenint el contacte amb uns altres amb pobles i ciutats de Bulgària, Itàlia, Alemanya (Berlín), Malta, Països Baixos, Eslovènia, I.I.O.O. (Nova York) i Polònia per a la implantació de la seua plataforma.

    Descripció Funcional

    Descripció Tècnica

Enllaces d'interésSoluciones Relacionades