Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Centre de Transferència de Tecnologia

 • NOTA : Està accedint al contingut públic de l'àrea de Descàrregues d'aquesta solució. Accedeixi a través de la xarxa SARA amb un usuari registrat de les Administracions Públiques i podrà trobar aquí disponibles més continguts específics per a les Administracions Públiques.

  Presentació del CTT

  Presentació del CTT explicant les diferents funcionalitats disponibles tant per a solucions com per a desenvolupaments col·laboratius.

  Presentació_CTT (8047  KB · PDF)

  Data de modificació: 05/06/2018

  Fullet descriptiu del CTT

  Fullet promocional descriptiu del Centre de Transferència de Tecnologia

  Desplegar acordeon

  Manuals d'Usuari

  Guia Ràpida d'ús CTT

  Guia Ràpida d'ús CTT

  Guia de publicació i llicenciament d'actius

  Guia preparada dins de l'àmbit de l'Esquema Nacional d'Interoperabilitat, per conèixer totes les consideracions prèvies i passos a realitzar abans de procedir a sol·licitar l'alta de la solució: condicions de copyright i autoria, estudi de components, selecció de la llicència, preparació de l'actiu per a la distribució, etc

  Edició de solucions en el CTT-PAe

  Manual d'usuari que explica com es realitza l'edició i gestió d'una solució en el CTT-PAe: edició de continguts, gestió d'usuaris i descàrregues, etc.

  Administrador llestes de distribució

  Document dirigit a les persones responsables d'administrar una llista de distribució en el gestor Mailman.

  Guia prestació aplicacions manera servei

  Serveix com a eina de suport a les Administracions Públiques que vulguin oferir aplicacions, plataformes, infraestructures o processos en manera servei per a la seva reutilització per altres organismes. Inclou consideracions a tenir en compte abans de procedir a sol·licitar l'alta de solució reutilitzable en manera servei.

Punt d'Accés General
Punt d'Accés General
Responsable

Enllaços d'interèsSolucionis Relacionades