Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Correspondència Interadministrativa

 • Nomeni Abreujat:
  CORINTO
  Accessos Directes:
  Accés a CORINTO (Obre en nova finestra)
  Resum:
  Servei de comunicacions entre administracions incloent l'enviament d'informació no estructurada, donant compliment als art. 32 i 34 del RD 1671/2009
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública
  Organismes Responsables:
  Ministeri de Política Territorial i Funció Pública
  Secretaria d'Estat de Funció Pública
  Secretaria General d'Administració Digital
  Manera d'Ús:
  Servei en xarxa integrable en aplicacions del client , Servei en xarxa per a usuari final

  Contacte:

  Comunicació:

  Per comunicar una incidència o sol·licitud de suport al Centre d'Atenció a Integradors i Desenvolupadors (CAID ) empleni el formulari Web d'obertura de sol·licituds de suport tècnic(Obre en nova finestra)

   

  Suport:

  soporte.corinto@correo.gob.es

   

  Llista de distribució

  A aquesta llista corinto-avisos@listas-ctt.administracionelectronica.gob.es, es poden subscriure usuaris d'Administracions Públiques. Per donar-se d'alta pot utilitzar el següent  enllaç .

  Tipus de Solució:
  Infraestructura o servei comú
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Infraestructura de comunicacions i missatgeria , Suport a la tramitació electrònica , Serveis horitzontals per les AA.PP
  Àrea funcional:
  Administració
  Llicencia:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  CORINTO proveeix la possibilitat de crear diferents safates temàtiques on rebre les comunicacions remeses per diferents organismes. Es poden crear safates fàcilment configurant-les amb diferents opcions de signatura i registre.

  Entre unes altres, que permet establir les regles de l'intercanvi entre diferents unitats que desitgin comunicar-se mitjançant un mecanisme segur, amb garanties registrals i les proveïdes mitjançant els mecanismes de signatura electrònica.

  Permet configurar cada unitat del Directori amb la possibilitat de remissió, a les unitats que s'estableixin, per a cada “bústia” o safata de destinació. Igualment, aquestes unitats poden ser qualsevol de les existents en el DIR3: Entitats Locals, Unitats de les CCAA així com totes les de l'AGE.

  Per a cada remissió, el remitent i el destinatari poden compartir documentació annexa aquesta petició.

  Web Services

  Així mateix, la comunicació entre diferents unitats pot realitzar-se de tal manera que els interlocutors de la comunicació poden ser indistintament:

  • Persones físiques, empleats públics que accedeixen amb certificat digital
  • Aplicacions, que poden realitzar mecanismes d'automatització mitjançant serveis web per a la remissió i consulta de l'estat de les mateixes, etc.

  Notícies

  13 novembre 2014

  Els registres consulars tramitaran per via electrònica els assumptes de nacionalitat i estat civil. Desplegar acordeon

  L'intercanvi segur d'informació entre Afers exteriors i Justícia es realitzarà en amb prou feines segons gràcies al servei CORINTO d'Hisenda i Administracions Públiques.

  Veure notícia completa

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se d'alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució.

  PAe - Gestió de Subscripcions

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució.

  * Dono el meu consentiment perquè les dades personals que facilito puguin ser utilitzats pel Sector Públic Estatal, al portal PAe (Portal de l'Administració Electrònica) i els seus serveis associats per a la recepció d'informació i comunicacions.

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable