Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Conveni Marco d'Interoperabilitat

 • Nomeni Abreujat:
  CMI
  Resumeixen:
  Simplificació jurídica en els acords entre administracions i institucions públiques per compartir dades i certificats electrònics, evitant la multiplicitat de convenis bilaterals i creant un marc comú únic i articulat de relació que incrementi l'eficiència del conjunt de les administracions catalanes.
  Destinataris:
  CCAA
  Organismes Responsables:
  Contacte:

  Ignasi Albors Rei
  Consorci AOC
  932724000
  ialbors@aoc.cat

  Tipus de Solució:
  Bona Pràctica
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Autonòmic
  Àrea tècnica:
  Normalització i regulació , Suport a la tramitació electrònica
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Legal

  Descripció

  Situació de partida i origen de la iniciativa

  • El projecte s'integra en el Model Català d'Administració Electrònica.
  • Les administracions catalanes tenen una llarga tradició de col·laboració en diferents àmbits públics, en la qual ressalta el “Pacte per a la promoció i el desenvolupament de la societat de la informació en les Administracions Públiques Catalanes” de l'any 2001.
    

  Objectius

  • Simplificació jurídica en els acords entre administracions i institucions públiques per compartir dades i certificats electrònics, evitant la multiplicitat de convenis bilaterals i creant un marc comú únic i articulat de relació que incrementi l'eficiència del conjunt de les administracions catalanes.
    

  Principals dificultats i aspectes clau per a la implantació

  • El procés de conceptualització, disseny, implantació i regulació és complex i lent en haver d'implicar a un gran nombre d'actors.
  • Aprofitar necessitats dels actors participants per anar ampliant l'oferta de serveis d'interoperabilitat i fer que el gestor ho percebi com una eina útil que li permeti desenvolupar el seu treball de manera més eficient farà que s'incrementin les adhesions al conveni per part de les entitats locals encara no incorporades i que el sistema s'activi de manera gradual i constant.
  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General
Responsable

Enllaços d'interèsSolucionis Relacionades