Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

CIRCABC

 • Indicadors:

  La instal·lació de CIRCABC de  la Secretaria General d'Administració Digital de el Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital dona servici en l'actualitat a  més de 270 grups de treball, pertanyents a 17  Ministeris/Organismes, en els quals participen més de 2800  usuaris de l'Administració General de l'Estat, de Comunitats Autònomes i d'Entitats Locals.

  Descripció Funcional

  CIRCABC permet mantindre un espai privat en internet que es diu “Grup d'Interés”. L'accés i la navegació en este espai virtual es fa via qualsevol navegador i connexió d'Internet o bé a través de Xarxa SARA. Encara que tots els Grups tenen accés al mateix sistema de funcionalitats, l'entorn és completament personalisable per a un grup donat i la informació es restringix als membres d'eixe grup específic.

  CIRCABC oferix flexibilitat per a crear perfils d'accés dirigits a les seues necessitats particulars, modificant els drets d'accés, per a requisits particulars, als elements, a les funcionalitats i als elements específics de dades en el GI. L'interfície d'usuari s'adapta automàticament als perfils d'accés perquè solament les funcionalitats i la informació concedides siguen visibles.

  Els servicis que proporciona la ferramenta són:

  Informació: A través d'un espai WEB privat per a les necessitats del GI amb diferents nivells de control d'accessos.

  Biblioteca: És l'espai on s'emmagatzemen els continguts. Pot organitzar-se en seccions o carpetes i dossiers. Els documents, que poden ser multilinguals, es poden veure, modificar, descarregar o enviar per correu electrònic. L'usuari pot ser notificat automàticament per correu electrònic de qualsevol canvi en qualsevol secció de la Biblioteca. Inclou funcionalitats tals com a gestió de versions, multilingüisme, debats associats a documents, gestió de noves metadades, gestió d'elements esborrats, carrega/descàrrega massiva de documents a partir d'un fitxer zip, compartir carpetes entre espais, etc.

  Directori: d'usuaris (membres i contactes), rols i organització

  Reunions: a través d'un calendari per a la creació, convocatòria i administració de reunions i gestió d'esdeveniments.

  Cerques: facilita la cerca i recuperació de qualsevol informació del GI. Cerca per metadades i opcions d'emmagatzematge de cerques.

  Auditoria: disposa d'un mòdul d'auditoria en el qual es reflectixen totes les accions realitzades en el grup, exportable a excel.

  Personalització: es pot personalitzar la navegació, pàgina de benvinguda, logo del GI, etc.

  Descripció Tècnica

  CIRCABC és una aplicació desenvolupada dins del programa  IDABC . Està basada en  Recursos de Programari Lliure i es distribuïx sense cost de llicència baix la  EUPL V. 1  (Llicència Pública de la Unió Europ. Es distribuïx de forma gratuíta baix  EUPL V. 1 (European Union Public License). 

   
Responsable