Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Llista de carrers de Cens Electoral

 • Nomeni Abreujat:
  censoelectoral
  Normativa:
  Ordre d'11 de juliol de 1997 sobre comunicacions electròniques entre les Administracions públiques referents a la informació dels Padrons municipals (Obre en nova finestra)
  Resum:
  La llista de carrers conté tota la informació que identifica plenament les vies i trams de via que pertanyen a cada secció censal; com a informació addicional inclou el districte postal de cada tram en qüestió. Es tracta d'un conjunt de quatre fitxers: de vies, de pseudovías, de trams de vies i d'unitats poblacionals.
  Organisme promotor:
  Ministeri d'Economia i Empresa
  Secretaria d'Estat d'Economia i Suport a l'Empresa
  Institut Nacional d'Estadistica
  Contacte:

  Lourdes Abella Neva
  Cap d'Àrea
  lourdes.abella.nieva@ine.es
  Tlf: 915834693

  Àrea orgànica:
  Estatal
  Subtipo de model de dades:
  Normalització de conceptes (Estàndard semàntic)
  Àrea funcional:
  Regions i Ciutats
  Llicencia:
  Desconeguda

  Descripció

  La llista de carrers conté tota la informació que identifica plenament les vies i trams de via que pertanyen a cada secció censal; com a informació addicional inclou el districte postal de cada tram en qüestió. Es tracta d'un conjunt de quatre fitxers: fitxer de vies, fitxer de pseudovías, fitxer de trams de vies i fitxer d'unitats poblacionals. Els fitxers, que són independents per a cada província, són els que l'INE utilitza per a finalitats del Cens Electoral.

  El contingut dels fitxers és el publicat en el Butlletí Oficial de l'Estat núm.169, de 16 de juliol (ordre d'11 de juliol de 1997). El disseny de registre dels fitxers és el que es recull en l'extracte de l'ordre d'11 de juliol de 1997.

  El fitxer amb el tipus de vies conté la denominació dels carrers en les diferents llengües vernacles.

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  PAe - Gestió de Subscripcions

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General
Responsable