Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Promoció del canal mòbil (aplicació per iPhone i iPad) com a via d'accés a la informació i serveis electrònics de la Comunitat de Madrid

 • Nomeni Abreujat:
  Canal Mòbil Madrid
  Resumeixen:
  Ampliar el conjunt de canals de possible relació dels ciutadans, empreses i Administracions públiques madrilenyes amb la Comunitat de Madrid.
  Destinataris:
  Empresa , Ciutadà
  Organismes Responsables:
  COMUNITAT DE MADRID
  Vice-presidència, Conselleria d'Esports, Transparència i Portaveu/Portaveu del Govern
  Contacto:

  Mario Fidel Rodríguez
  915800445 / mario.fidel@madrid.org
  Informàtica i Comunicacions de la CM (ICM)

  Tipus de Solució:
  Bona Pràctica
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Autonòmic
  Àrea tècnica:
  Tramitació electrònica
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic , Energia
  Llicencia:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  Situació de partida i origen de la iniciativa

  El projecte s'emmarca en la iniciativa de reestructuració, redissenyo i estabilització del nou portal madrid.org, a fi d'oferir un millor servei al ciutadà, millorant les aplicacions de tramitació electrònica, els serveis d'informació, el disseny gràfic i l'arquitectura de navegació del mateix, que va permetre també incorporar nous subportales atenent a diferents audiències, així com la certificació en diferents plataformes com Windows, Linux i Mac, navegadors com Explorer, Firefox, Opera, Safari, Chrome i dispositius com a PC, smart phones, PDA, iPhone i iPad.

  Objectius

  • Ampliar el conjunt de canals de possible relació dels ciutadans, empreses i Administracions públiques madrilenyes amb la Comunitat de Madrid.
  • Oferir informació actualitzada i veraç de la localització dels diferents serveis i punts d'interès per al ciutadà a la regió madrilenya.
  • Reunir en un únic lloc, accessible en mobilitat pels usuaris, tota la informació de punts d'interès per al madrileny en la seva relació amb l'Administració de la Comunitat de Madrid, així com en el seu vessant d'oci, esport, entreteniment, etc. a la regió madrilenya.

  Principals dificultats i aspectes clau per a la implantació

  • D'una banda, la falta d'homogeneïtat en el format de dades va requerir d'un treball extra per a la disponibilitat i preparació de les múltiples bases de dades necessàries per al correcte funcionament de l'aplicació.
  • D'altra banda, durant el període d'alta de l'aplicació en Apple, van sorgir dificultats en relació a la denominació jurídica de la Comunitat de Madrid, ja que no es tracta d'una Societat Anònima (SA) ni d'una Societat Limitada (SL).
    

   

   

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General
Responsable