Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Gestor d'Expedients Electrònic de la Comunitat de Madrid

 • Nomeni Abreujat:
  GEST@
  Resum:
  Possibilitar l'automatització i tramitació electrònica dels procediments administratius oferts per l'Administració Pública als ciutadans.
  Destinataris:
  Ciutadà , Empresa
  Organismes Responsables:
  Contacte:

  Nicolás López-Manzanares Beltrán
  Cap d'Àrea de Definició de Solucions Integrades / ICM
  nicolas.lopez-manzanares@madrid.org
  915800376
   

  Tipus de Solució:
  Bona Pràctica
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Autonòmic
  Àrea tècnica:
  Tramitació electrònica
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  Situació de partida i origen de la iniciativa

  Amb la Llei 11/2007 sorgeix la necessitat de dotar a l'empleat públic d'una eina de gestió que integri i exploti les diferents aplicacions de suport a la tramitació electrònica de procediments, aconseguint automatitzar, en la mesura del possible, els fluxos d'actuació de l'Administració Pública.
  En aquest nou escenari on els mitjans electrònics cobren un paper protagonista, es planteja la necessitat de dissenyar, desenvolupar i implementar una aplicació de gestió integral per realitzar la tramitació administrativa automatitzada a través de mitjans electrònics.

  Objectius

  • Possibilitar l'automatització i tramitació electrònica dels procediments administratius oferts per l'Administració Pública als ciutadans.
  • Integrar en la gestió electrònica dels procediments administratius els diferents Serveis Comuns de Tramitació Electrònica de la Comunitat de Madrid.
  • Dotar a l'empleat públic d'una eina de gestió que possibiliti la integració i explotació de les noves aplicacions definides per a la tramitació telemàtica dels procediments.

  Principals dificultats i aspectes clau per a la implantació

  Es troba en curs la incorporació a la plataforma d'una nova modalitat d'ús genèrica, centrada només en capacitats de gestió i no de tramitació, GSTA-BÀSIC.
  És clau identificar objectius assolibles a curt, mitjà i llarg termini, i establir un pla de projecte que contempli la visibilitat de cadascun d'aquests en els terminis corresponents.
  Com altres aspectes clau, cal ressaltar la involucración de totes les parts, tècniques i funcionals, i a tots els nivells, amb especial requeriment d'impuls directiu.
  La principal dificultat
  ha estat la immaduresa de la solució tecnològica, tant del mercat (proveïdor del producte i integradors) com d'ICM, quant a formació i procediments.

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Responsable