Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Addici�� de cap��aleres de llicenciament

 • Nomene Abreujat:
  AddHeader
  Resum:
  La soluci�� compta amb dos scripts de Linux. El primer d'ells, anomenat ���verifica_cabeceras.sh���, genera 3 llistats en els quals s'arrepleguen els fitxers que disposen de cap��alera de llicenciament, els fitxers que disposen de cap��alera de llicenciament juntament amb esta i els fitxers que no disposen de cap��alera. Per defecte, est�� configurat per a analitzar fitxers JAVA, XML, JSP, CSS, DTD, HTML i PROPERTIES.
  El segon script, anomenat "adicion_cabeceras.sh", afig les cap��aleres de llicenciament als fitxers que es desitge. Per defecte, est�� configurat per a afegir cap��aleres als fitxers JAVA, XML, JSP, CSS, DTD, HTML i PROPERTIES.
  Destinataris:
  Qualsevol Administraci�� P��blica , Ciutad�� , Empresa , AGE , CCAA , Entitats Locals
  Organismes Responsables:
  Ministeri de Pol��tica Territorial i Funci�� P��blica
  Secretaria d'Estat de Funci�� P��blica
  Secretaria General d'Administraci�� Digital
  Manera d'��s:
  Producte instalable
  Contacte:

  Pot contactar amb el servici de suport del CTT especificant com a tipus "Consulta de llicenciament i programari lliure"

  https://ssweb.seap.minhap.es/ayuda/consulta/ctt

  ��

  Tipus de Soluci��:
  Aplicaci��
  Estat de la Soluci��:
  Producci��
  ��rea org��nica:
  Estatal
  ��rea funcional:
  Govern i Sector P��blic
  Llic��ncia:
  EUPL (European Public License)
  Nivell Interoperabilitat:
  T��cnic
  Sistema Operatiu:
  Linux

  Descripci��

  La soluci�� compta amb dos scripts de Linux. El primer d'ells, anomenat ���verifica_cabeceras.sh���, comprova si els fitxers l'extensi�� dels quals coincidisca amb alguna de les seg��ents: JAVA, XML, JSP, CSS, DTD, HTML i PROPERTIES; disposen de cap��alera de llicenciament i genera 3 fitxers de text. Estos s��n:

  • Fitxer "resultat_fitxers_amb_cap��alera.txt": cont�� el llistat de tots els fitxers que disposen d'una cap��alera (no t�� per qu�� ser una cap��alera de llicenciament).
  • Fitxer "resultat_fitxers_amb_cap��alera_est��s.txt": cont�� el llistat de tots els fitxers que disposen d'una cap��alera al costat de la seua cap��alera (no t�� per qu�� ser una cap��alera de llicenciament).
  • Fitxer "resultat_fitxers_sense_cap��alera.txt": cont�� el llistat dels fitxers que no disposen d'una cap��alera.

  El fitxer "resultat_fitxers_sense_cap��alera.txt" ens valdr�� com a base per a la creaci�� del/els fitxer/s TXT, origen de dades per a l'execuci�� del script "adicion_cabeceras.sh".

  El script permeta ampliar f��cilment el llistat d'extensions ja que est�� estructurat en procediments.

  El script tamb�� compta amb l'��s opcional de par��metres. Aquests par��metres permeten canviar el directori i les extensions a analitzar.

  Finalment, el script compta amb una ajuda que s'accedix afegint el par��metre "-h" al nom del script.

  El segon script, anomenat "adicion_cabeceras.sh", afig les cap��aleres de llicenciament (guardades en un fitxer font) als fitxers l'extensi�� dels quals coincidisca amb alguna de les seg��ents: JAVA, XML, JSP, CSS, DTD, HTML i PROPERTIES.

  Es pot afegir o eliminar extensions i canviar el llistat de fitxers a modificar. Per a a���� compta amb un arxiu anomenat "variables.cfg" en el qual s'arrepleguen les seg��ents variables:��

  • "fitxer": fitxer/s font dividit/s internament en dos seccions: cap��alera i llistat d'arxius a modificar. La secci�� "cap��alera" contindr�� la cap��alera que es desitge inserir i, el llistat d'arxius, els arxius a canviar.
  • "cap��alera": esta variable cont�� les extensions dels fitxers a modificar.
  • "directori": directori en el qual es troben els arxius a canviar.

  Este script, igual que l'anterior, permeta ampliar f��cilment el llistat d'extensions ja que est�� estructurat en procediments.

  El script tamb�� compta amb l'��s opcional de par��metres. Aquests par��metres permeten canviar el fitxer font, el directori i l'extensi�� dels fitxers als quals afegir les cap��aleres de llicenciament.

  Tamb�� permet realitzar una modificaci�� de tots els fitxers l'extensi�� dels quals coincidisca amb les enumerades anteriorment, dins d'un directori complet i concret.

  Finalment, el script compta amb una ajuda que s'accedix afegint el par��metre "-h" al nom del script.

  Subscripcions

  En esta ��rea podr�� donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en not��cies, documents o f��rums relacionats amb la soluci�� o l'actiu sem��ntic.

  PAe - Gesti�� de Subscripcions

  Els camps amb asterisc * s��n obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripci�� (Not��cies, Documents o F��rums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripci��.

  Introdu��sca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la soluci�� o de l'actiu sem��ntic.

  *

  Introdu��sca l'email per a donar-se de baixa de la subscripci��.
Punt d'Acc��s General
Punt d'Acc��s General
Responsable