Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Addició de capçaleres de llicenciament

 • Nomene Abreujat:
  AddHeader
  Resum:
  La solució compta amb dos scripts de Linux. El primer d'ells, anomenat “verifica_cabeceras.sh”, genera 3 llistats en els quals s'arrepleguen els fitxers que disposen de capçalera de llicenciament, els fitxers que disposen de capçalera de llicenciament juntament amb esta i els fitxers que no disposen de capçalera. Per defecte, està configurat per a analitzar fitxers JAVA, XML, JSP, CSS, DTD, HTML i PROPERTIES.
  El segon script, anomenat "adicion_cabeceras.sh", afig les capçaleres de llicenciament als fitxers que es desitge. Per defecte, està configurat per a afegir capçaleres als fitxers JAVA, XML, JSP, CSS, DTD, HTML i PROPERTIES.
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública , Ciutadà , Empresa , AGE , CCAA , Entitats Locals
  Organismes Responsables:
  Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital
  Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial
  Secretaria General d'Administració Digital
  Manera d'Ús:
  Producte instalable
  Contacte:

  Pot contactar amb el servici de suport del CTT especificant com a tipus "Consulta de llicenciament i programari lliure"

  https://ssweb.seap.minhap.es/ayuda/consulta/ctt

   

  Tipus de Solució:
  Aplicació
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  EUPL (European Public License)
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Sistema Operatiu:
  Linux

  Descripció

  La solució compta amb dos scripts de Linux. El primer d'ells, anomenat “verifica_cabeceras.sh”, comprova si els fitxers l'extensió dels quals coincidisca amb alguna de les següents: JAVA, XML, JSP, CSS, DTD, HTML i PROPERTIES; disposen de capçalera de llicenciament i genera 3 fitxers de text. Estos són:

  • Fitxer "resultat_fitxers_amb_capçalera.txt": conté el llistat de tots els fitxers que disposen d'una capçalera (no té per què ser una capçalera de llicenciament).
  • Fitxer "resultat_fitxers_amb_capçalera_estés.txt": conté el llistat de tots els fitxers que disposen d'una capçalera al costat de la seua capçalera (no té per què ser una capçalera de llicenciament).
  • Fitxer "resultat_fitxers_sense_capçalera.txt": conté el llistat dels fitxers que no disposen d'una capçalera.

  El fitxer "resultat_fitxers_sense_capçalera.txt" ens valdrà com a base per a la creació del/els fitxer/s TXT, origen de dades per a l'execució del script "adicion_cabeceras.sh".

  El script permeta ampliar fàcilment el llistat d'extensions ja que està estructurat en procediments.

  El script també compta amb l'ús opcional de paràmetres. Aquests paràmetres permeten canviar el directori i les extensions a analitzar.

  Finalment, el script compta amb una ajuda que s'accedix afegint el paràmetre "-h" al nom del script.

  El segon script, anomenat "adicion_cabeceras.sh", afig les capçaleres de llicenciament (guardades en un fitxer font) als fitxers l'extensió dels quals coincidisca amb alguna de les següents: JAVA, XML, JSP, CSS, DTD, HTML i PROPERTIES.

  Es pot afegir o eliminar extensions i canviar el llistat de fitxers a modificar. Per a açò compta amb un arxiu anomenat "variables.cfg" en el qual s'arrepleguen les següents variables: 

  • "fitxer": fitxer/s font dividit/s internament en dos seccions: capçalera i llistat d'arxius a modificar. La secció "capçalera" contindrà la capçalera que es desitge inserir i, el llistat d'arxius, els arxius a canviar.
  • "capçalera": esta variable conté les extensions dels fitxers a modificar.
  • "directori": directori en el qual es troben els arxius a canviar.

  Este script, igual que l'anterior, permeta ampliar fàcilment el llistat d'extensions ja que està estructurat en procediments.

  El script també compta amb l'ús opcional de paràmetres. Aquests paràmetres permeten canviar el fitxer font, el directori i l'extensió dels fitxers als quals afegir les capçaleres de llicenciament.

  També permet realitzar una modificació de tots els fitxers l'extensió dels quals coincidisca amb les enumerades anteriorment, dins d'un directori complet i concret.

  Finalment, el script compta amb una ajuda que s'accedix afegint el paràmetre "-h" al nom del script.

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General
Responsable

Enllaços d'interésSoluciones Relacionades