Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Addició de capçaleres de llicenciament

 • Nomeni Abreujat:
  AddHeader
  Resum:
  La solució compta amb dues scripts de Linux. El primer d'ells, anomenat “verifica_cabeceras.sh”, genera 3 llistats en els quals es recullen els fitxers que disposen de capçalera de llicenciament, els fitxers que disposen de capçalera de llicenciament juntament amb aquesta i els fitxers que no disposen de capçalera. Per defecte, està configurat per analitzar fitxers JAVA, XML, JSP, CSS, DTD, HTML i PROPERTIES.
  El segon script, anomenat "adicion_cabeceras.sh", afegeix les capçaleres de llicenciament als fitxers que es desitgi. Per defecte, està configurat per afegir capçaleres als fitxers JAVA, XML, JSP, CSS, DTD, HTML i PROPERTIES.
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública , Ciutadà , Empresa , AGE , CCAA , Entidades Locales
  Organismos Responsables:
  Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital
  Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial
  Secretaria General d'Administració Digital
  Modo de Uso:
  Producte instal·lable
  Contacte:

  Pot contactar amb el servei de suport del CTT especificant com a tipus "Consulta de llicenciament i programari lliure"

  https://ssweb.seap.minhap.es/ayuda/consulta/ctt

   

  Tipus de Solució:
  Aplicació
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Público
  Llicència:
  EUPL (European Public License)
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Sistema Operatiu:
  Linux

  Descripció

  La solució compta amb dues scripts de Linux. El primer d'ells, anomenat “verifica_cabeceras.sh”, comprova si els fitxers l'extensió dels quals coincideixi amb alguna de les següents: JAVA, XML, JSP, CSS, DTD, HTML i PROPERTIES; disposen de capçalera de llicenciament i genera 3 fitxers de text. Aquests són:

  • Fichero "resultat_fitxers_amb_capçalera.txt": conté el llistat de tots els fitxers que disposen d'una capçalera (no té per què ser una capçalera de llicenciament).
  • Fichero "resultat_fitxers_amb_capçalera_estès.txt": conté el llistat de tots els fitxers que disposen d'una capçalera al costat de la seva capçalera (no té per què ser una capçalera de llicenciament).
  • Fichero "resultat_fitxers_sense_capçalera.txt": conté el llistat dels fitxers que no disposen d'una capçalera.

  El fitxer "resultat_fitxers_sense_capçalera.txt" ens valdrà com a base per a la creació del/els fitxer/s TXT, origen de dades per a l'execució del script "adicion_cabeceras.sh".

  El script permeti ampliar fàcilment el llistat d'extensions ja que està estructurat en procediments.

  El script també compta amb l'ús opcional de paràmetres. Aquests paràmetres permeten canviar el directori i les extensions a analitzar.

  Finalment, el script compta amb una ajuda que s'accedeix afegint el paràmetre "-h" al nom del script.

  El segon script, anomenat "adicion_cabeceras.sh", afegeix les capçaleres de llicenciament (guardades en un fitxer font) als fitxers l'extensió dels quals coincideixi amb alguna de les següents: JAVA, XML, JSP, CSS, DTD, HTML i PROPERTIES.

  Es pot afegir o eliminar extensions i canviar el llistat de fitxers a modificar. Per a això compta amb un arxiu anomenat "variables.cfg" en el qual es recullen les següents variables: 

  • "fitxer": fitxer/s font dividit/s internament en dues seccions: capçalera i llistat d'arxius a modificar. La secció "capçalera" contindrà la capçalera que es desitgi inserir i, el llistat d'arxius, els arxius a canviar.
  • "capçalera": aquesta variable conté les extensions dels fitxers a modificar.
  • "directori": directori en el qual es troben els arxius a canviar.

  Aquest script, igual que l'anterior, permeti ampliar fàcilment el llistat d'extensions ja que està estructurat en procediments.

  El script també compta amb l'ús opcional de paràmetres. Aquests paràmetres permeten canviar el fitxer font, el directori i l'extensió dels fitxers als quals afegir les capçaleres de llicenciament.

  També permet realitzar una modificació de tots els fitxers l'extensió dels quals coincideixi amb les enumerades anteriorment, dins d'un directori complet i concret.

  Finalment, el script compta amb una ajuda que s'accedeix afegint el paràmetre "-h" al nom del script.

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable

Enllaços d'interèsSolucionis Relacionades