Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content

Comunitat accessibilitat

 • NOTA: Està accedint al contingut públic de la comunitat. Sol·liciti des de la pestanya general l'accés a la comunitat per accedir a més informació.

  Desplegar acordeon

  Observatori d'Accessibilitat Web

  Observatori d'Accessibilitat Web

  En l'estratègia accessibilitat del PAe podràs trobar tota la informació relativa a les iteracions periòdiques de l'observatori d'accessibilitat web, quan es realitzen i quin és la metodologia utilitzada.

  Observatori d'Accessibilitat Web icona

  Desplegar acordeon

  Guies i materials d'ajuda

  Guies i materials d'ajuda per gestionar l'accessibilitat web

  En l'estratègia accessibilitat del PAe podrà trobar guies i materials d'ajuda: preguntes freqüents, accessibilitat en PDF, guies per a l'accessibilitat dels continguts multimèdia, les seus electròniques, guia per validar l'accessibilitat, guia per a editors de continguts, guia d'accessibilitat d'aplicacions mòbils, etc.

  Guies i materials d'ajuda icona

  Llistat eines per a l'avaluació d'accessibilitat

  Llista d'eines elaborada per la Universitat d'Alcalá que poden ser utilitzades per avaluar l'accessibilitat de contingut web (pàgines o llocs complets) o contingut no web (aplicacions mòbils, aplicacions d'escriptori, documents). Per cada eina s'indica el seu nom, URL, categoria, tipus, àmbit i avaluació (web o d'un altre tipus) i tipus de llicència d'ús. És una llista complementària a la qual manté el W3C en: https://www.w3.org/wai/er/tools/

  Llistat eines per a l'avaluació d'accessibilitat icona

  Desplegar acordeon

  Normes UNEIX

  Norma UNE-EN 301549:2015

  Aquesta norma estableix els requisits d'accessibilitat de productes i serveis TIC aplicables a la contractació pública a Europa.

  Norma UNE-EN 301549:2015 icona

  Norma UNEIX 139803:2012

  És una norma espanyola aprovada, al juliol de 2012, que estableix els requisits d'accessibilitat per als continguts web.

  Norma UNEIX 139803:2012 icona

Punt d'Accés General
Punt d'Accés General