Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content

PAe - Llistat de Comunitats

A continuació es mostra el llistat de comunitats per a les quals té permisos de visualització.

 • Fòrum de Factura Electrònica

  Fòrum de Factura Electrònica

  Donat l'ampli abast de la factura electrònica i a fi de conjuminar la visió de les Administracions Públiques i del sector empresarial, el Ministeri de Política Territorial i Funció Pública crea el Fòrum de Factura Electrònica en el qual estan representats tant el Sector Públic com el Sector Privat.

  En este fòrum s'exposa i es debat sobre la situació actual de la factura electrònica, les opcions de millora i avanços a curt, mitjà i llarg termini per a la completa integració de la factura electrònica en els processos de compra de les Administracions Públiques.

 • Fòrum de Carpeta Ciudadana

  Este fòrum de Carpeta Ciutadana es crea amb la finalitat de conjuminar la visió de les Administracions Públiques i sector privat en relació al desenvolupament de l'administració digital i ho servicis al ciutadà, persones físiques i jurídiques.

 • Comunitat accessibilitat

  Comunitat d'usuaris de l'Observatori d'Accessibilitat per a compartir coneixements en esta matèria i usar el servici de diagnòstic on-line de l'accessibilitat.

 • Comunitat SSD

  La Comunitat SSD AAPP, s'ha creat perquè totes aquelles persones interessades en el Sistema de Suport a la Decisió de les Administracions Públiques, disponible en el Centre de Transferència de Tecnologia puguen compartir les seues experiències, consultar els seus dubtes i rendibilitzar al màxim el coneixement adquirit per tots.