Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content

Fòrum de Carpeta Ciutadana

 • Nom Abreujat:
  forocarpeta

  Descripció:

  Aquest fòrum de Carpeta Ciutadana es crea amb la finalitat de conjuminar la visió de les Administracions Públiques i sector privat en relació al desenvolupament de l'administració digital i ho serveis al ciutadà, persones físiques i jurídiques.

  Objectius

  • Donar a conèixer al sector privat els avanços en el desenvolupament dels serveis públics  orientats al ciutadà.
  • Recollir del sector privat, tant de persones físiques com a jurídiques, les seves necessitats i inquietuds.

   Organització

  • Tota la documentació generada en aquest fòrum, una vegada aprovada, es publicarà en aquest mateix espacion de la comunitat.
  • Per participar com a membre del grup haurà de remetre un correu a foro.carpetaciudadana@correo.gob.es, mostrant el seu interès en la participació.
  • Les reunions se celebraran de forma presencial i per videoconferecia. Per a l'assistència presencial serà necessari enviar un correu indicant la seva voluntat a participar  in situ. A causa de la limitació de l'aforament, es limita a un representant per empresa/associació, aconsejandose l'assistència per videoconferència.
  • Les reunions es convocaran per correu electrònic a tots els membres subscrits. 

  Notícies

  14 February 2018

  Publicada versió 1 d'especificacions per a Grans destinataris de notificacions

  Desplegar acordeon

  S'informa que s'ha publicat a l'àrea de descàrregues de la solució del Punt únic de notificacions per a totes les Administracions Públiques ( http://administracionelectronica.gob.es/ctt/lema(Obre en nova finestra) ) les especificacions del servei web de Grans destinataris de notificacions.

  Aquestes especificacions estan en versió beta i serviran com a inici per a un pilot d'accés i compareixença de notificacions per part de grans destinataris, podent sofrir variacions durant el mateix. 

  Es publicarà pròximament l'organització del pilot per a grans destinataris i com sol·licitar la participació.

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionades amb la comunitat.

  Formulari de subscripcions
  Introdueixi l'email en el qual desitja rebre les subscripcions de la comunitat.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.