accesskey_mod_content

L'Encontre Aporta 2018

  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

25 octubre 2018

La 8ª edició de l'Encontre Aporta analitzarà com les dades del sector públic impulsen l'emprenedoria i la innovació

Baix el lema “Emprenent amb dades públiques” arranca la 8ª edició de l'Encontre Aporta (Obri en nova finestra) , que organitzen, de manera conjunta, el Ministeri d'Economia i Empresa, el Ministeri de Política Territorial i Funció Pública, i l'entitat pública empresarial Red.es(Obri en nova finestra) .

La sessió analitzarà les claus de l'èxit i els reptes de la innovació lligada a les dades públiques i als nous paradigmes tecnològics. A més, es debatrà sobre com l'obertura i reutilització de dades afavorix no solament l'economia, sinó també la gestió en les administracions públiques.

Lloc i data de celebració

La cita tindrà lloc el pròxim 28 de novembre en sessió de matí (9:30-14:30), en l'auditori de la Secretaria d'Estat per a para l'Avanç Digital a Madrid (C/ Poeta Joan Maragall, 41).

Les temàtiques que s'abordaran

El  programa(Obri en nova finestra)  de l'Encontre APORTA s'estructurarà entorn de/entorn de tres taules redones:

  • El valor per a les Administracions Públiques de la reutilització de les seues dades. Representants dels diferents nivells de l'Administració analitzaran com la reutilització de dades públiques permet millorar l'eficiència i oferir servicis més àgils i flexibles als ciutadans.

  • La informació del sector públic i l'emprenedoria. La segona taula redona estarà configurada per emprenedors que ens explicaran la seua experiència a l'hora de desenvolupar models de negoci basats en la reutilització i anàlisi de dades.

  • Dades públiques i desenvolupament de negoci. Finalment, representants de companyies consolidades en el mercat exposaran la seua visió del futur. Per a açò, analitzaran els reptes i oportunitats de l'anàlisi de dades, prestant especial atenció a les dades procedents del sector públic.

Què cal fer per a poder assistir?

L'accés és gratuït. Els interessats poden inscriure's a través del formulari accessible  ací(Obri en nova finestra)  .

Animem a tota la comunitat de les dades obertes a reservar el dia 28 de novembre per a participar, debatre i compartir experiències en el Encontre Aporta 2018.

  • Cooperació interadministrativa
  • Infraestructures i servicis comuns