accesskey_mod_content

Nova seu electrònica de la D.G. de la Guàrdia Civil

15 setembre 2017

Aquesta seu s'ha implantat sobre ACCEDISCA en el Núvol

ACCEDISCA - Accés dels Ciutadans als Expedients de l'Administració -, és una plataforma modular que integra tres components principals: una seu-i completa; una aplicació de gestió per a la tramitació dels expedients que s'inicien en la seu; i una eina per a la seua administració i configuració, que inclou un gestor de continguts de la seu i un editor de formularis propi.

La D.G. de la Guàrdia Civil ha engegat la seua nova Seu electrònica, implantada sobre la instància d'ACCEDISCA MultiSede en el núvol.

La seua nova seu arranca sobre la versió 3.6. d'ACCEDISCA que inclou, com a funcionalitat més destacable, la integració amb la Passarel·la de Pagament per al pagament telemàtic de taxes. Amb aquesta seu ACCEDISCA, la D.G. de la Guàrdia Civil pot posar a la disposició de la ciutadania nous tràmits electrònics, que abans es duien a terme de forma presencial. Entre uns altres, la nova seu inclou 28 procediments de llicències i autoritzacions d'armes, explosius, seguretat d'instal·lacions, cartuchería i pirotècnia, seguretat privada, etc.

Assenyalar que, al seu torn, la Guàrdia Civil està implantant una altra instància d'ACCEDISCA en les seues infraestructures (ACCEDISCA com a producte), destinada a la tramitació de procediments interns.

Pot consultar la nova Seu de la D.G. de la Guàrdia Civil(Obri en nova finestra) .

Més informació sobre la solució Accedisca en el CTT.

  • Centre de Transferència de Tecnologia