accesskey_mod_content

Cap a l'administració electrònica TOTAL en el pagament de les taxes en l'Administració General de l'Estat

  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

15 febrer 2017

Actualment més del 80% de les taxes es paguen d'una forma electrònica en l'Administració General de l'Estat

La Passarel·la de Pagaments és una plataforma que facilita la implantació del pagament electrònic en les aplicacions que gestionen tràmits que comportin el pagament de taxes, en els Organismes de l'Administració General de l'Estat.

El nou desenvolupament de la Passarel·la de Pagaments permet TOTS els pagaments de les taxes es puguin realitzar d'una forma electrònica. Els nous mètodes admeten que un empleat públic autoritzat de l'organisme, en nom de l'ordenant del pagament, pugui fer el pagament de la taxa corresponent a la seva gestió.

Si el ciutadà disposa de mitjans tècnics també pot realitzar el tràmit a la Seu de l'organisme. La identificació pot fer-la utilitzant un certificat electrònic o usant el sistema Cl@ve PIN que serveix per identificar-se en la seva relacions amb l'Administració General de l'Estat.

Més informació sobre la solució Passarel·la de pagaments en el CTT.

  • Infraestructures i serveis comuns