accesskey_mod_content

Premi de Nacions Unides al Servici Públic (UNPSA) 2017

  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

19 gener 2017

Fins al pròxim 28 de febrer està obert el termini de presentació de nominacions al Premi de Servici Públic de les Nacions Unides és el més prestigiós reconeixement internacional a l'excel·lència en el servici públic. Es premien els assoliments creatius i les contribucions de les institucions de servici públic que conduïxen a una administració pública més eficaç i sensible en els països de tot el món. 

El Premi de Nacions Unides al Servici Públic (United Nations Public Service Awards, UNPSA) és el més prestigiós reconeixement internacional a l'excel·lència en el servici públic. Es premien els assoliments creatius i les contribucions de les institucions de servici públic que conduïxen a una administració pública més eficaç i sensible en els països de tot el món. A través d'un concurs anual, els Premis de les Nacions Unides al Servici Públic promouen la labor, la professionalitat i la visibilitat del servici públic.

Les Nacions Unides ha iniciat el termini per a acceptar candidatures(Obri en nova finestra) per als Premis UNPSA 2017, termini que estarà obert fins al 28 de febrer de 2017.

En 2017, les candidatures per als premis es dividixen en tres categories:

  • Integració dels més pobres i vulnerables a través de servicis inclusius i de participació.
  • Promoció de la transparència, la rendició de comptes i la integritat en el servici públic.
  • Innovació i excel·lència en la prestació de servicis de salut.

Els premis seran entregats el 23 de juny de 2017, durant la celebració del Fòrum de Nacions Unides sobre el Servici Públic, que tindrà lloc a Holanda. El 23 de juny és el Dia del Servici Públic de les Nacions Unides, la finalitat de les quals és celebrar "el valor i l'excel·lència que el servici públic tenen per a la societat; destacar la contribució dels servicis públics en el procés de desenvolupament; reconéixer el treball dels funcionaris públics, i estimular als jóvens a seguir carreres en el sector públic". Des de la primera entrega dels premis en el 2003, Nacions Unides ha rebut un nombre creixent de nominacions de tot el món.

Font original de la notícia(Obri en nova finestra) .

  • Govern obert, Informes i Estudis
  • Ciutadà