accesskey_mod_content

Publicació de l'Informe Pressuposats TIC 2015

  • Escoltar
  • Imprimir PDF
  • Compartir

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seua publicació. No es garantix que continuen actius actualment".

08 gener 2016

Este informe analitza la dimensió i estructura de Gastos i Inversions en Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de l'Administració de l'Estat i la Seguretat Social referits als Pressupostos del 2015 i a l'execució del Pressupost 2014.

Es troba disponible en la secció de l'OBSAE el nou Informe Pressuposats de Tecnologies de la Informació i Comunicacions de l'Administració de l'Estat corresponent a l'any 2015 (Pressuposats TIC 2015). Este informe analitza la dimensió i estructura de Gastos i Inversions en Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de l'Administració de l'Estat i la Seguretat Social referits als Pressupostos del 2015 i a l'execució del Pressupost 2014.

L'àmbit de l'estudi tant per al Pressupost 2015 com per a l'execució del 2014 ha considerat a més del subsector Estat i Seguretat Social, els Organismes Autònoms, Agències Estatals i Organismes Públics. Els informes d'anys anteriors per a l'estudi de l'execució pressupostària de l'any anterior solament tenien en compte el subsector Estat i Seguretat Social.

Les xifres arreplegades en este estudi han sigut preses amb caràcter general dels crèdits inicials del pressupost de gastos, posteriorment revisades per part de les unitats incloses en l'àmbit de l'informe.

Tots els Departaments Ministerials, la Seguretat Social, la Direcció general de Pressupostos i la Intervenció General de l'Administració de l'Estat, han facilitat considerablement la realització d'este estudi proporcionant suports per al tractament automatitzat de la informació.

Pot consultar i descarregar l'informe complet en l'apartat "Descarregues" de la secció dedicada a l'informe Pressuposats de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de l'Administració de l'Estat

  • Secretària General d'Administracion Digital i Observatori d'Administracion Electronica