accesskey_mod_content

Esdeveniments

II Jornades intersectoriales d'administració electrònica per a universitats

  • Facultat d'Informàtica de la UCM. c/Professor José G. Santesmases, 9. (28040) Madrid
  • 15 febrer 2018
  • 10:30

Amb el propòsit de continuar la cooperació intersectorial impulsada pel CRUE, les Comissions Sectorials de Gerències, Secretaries Generals i TIC organitzen aquesta segona jornada destinada als agents d'Administració Electrònica de les Universitats, orientat a l'especialització i la interacció entre els participants.

Sota el títol "Reptes i oportunitats en el camí d'adequació a les Lleis 39 i 40/2007", sepresentan aquestes II Jornades d'administració electrònica per a universitats".

A pocs mesos de la  entrada en vigor de les Lleis 39 i 40, les Universitats es troben en ple procés d'adequació, afrontant un camí replet de diferents reptes i múltiples oportunitats de transformació digital.

En aquest escenari, la cooperació intersectorial impulsada per Crue Universitats resulta decisiva per facilitar la gestió del canvi i per fomentar un enfocament transversal en la cerca de les millors estratègies, processos i solucions, i per vertebrar el treball conjunt i coordinat de les àrees funcionals, jurídiques i tècniques de les pròpies Universitats.

Amb el propòsit de continuar aquesta línia, les Comissions Sectorials de Gerències, Secretaries Generals i TIC organitzen, de forma conjunta, aquesta segona jornada presencial destinada als agents d'Administració Electrònica de les Universitats, orientat a l'especialització i la interacció entre els participants.

Inscripció(Obre en nova finestra)

Programa(Obre en nova finestra)

Font original de la notícia(Obre en nova finestra)

  • Cooperació interadministrativa