accesskey_mod_content

Esdeveniments

I Congrés Nacional d'arxiu i document electrònic – cnADe 2018

  • Centre Cívic José Saramago . Avinguda Mar Mediterrani 24, Leganés (28915 Madrid)
  • 24 gener 2018 - 25 gener 2018
  • 09:00

L'Ajuntament de Leganés i el Club d'Innovació promouen la convocatòria de el “I Congrés Nacional d'arxiu i document electrònic” (cnADe) per als dies 24 i 25 de gener de 2018 que tindrà la seva seu al Centre Cívic José Saramago de Leganés.

Era una aspiració de Club d'Innovació des de fa anys el poder oferir als responsables públics de les àrees d'arxiu i documentació i d'administració electrònica un congrés a la seva mesura en el qual debatre i conèixer la realitat i els reptes del que ara passa a ser essencial en les nostres administracions: l'Arxiu i el Document electrònic com a base de tota la gestió administrativa.

Set edicions del congrés CNIS rebent sol·licituds de més continguts i més debat sobre aquestes matèries cristal·litzen al moment més crític per a aquestes funcions, l'aplicació en breu de forma obligada de les lleis 39 i 40.

Ara el suport de l'Ajuntament de Leganés va a fer possible reunir a la seva ciutat als responsables més respresentativos d'aquesta matèria i a l'ampli col·lectiu d'arxivers, documentalistes, bibliotecaris, tècnics i juristes vinguts de tots els racons d'Espanya.

El Centre Cívic José Saramago, és un espai adequat per poder oferir als assistents i ponents un ampli i equipat auditori, sales d'exposició, debats i tallers i zones de networking, concordes amb les necessitats plantejades per al Congrés. Situat en una zona oberta, amb bones comunicacions amb Madrid, via Rodalies i Metre (Metrosur) i amb accés ràpid des de la M40 i amb una oferta hotelera àmplia, serà un lloc de trobada extraordinària per a dues jornades de treball intens i d'impuls de sector públic i privat en la matèria.

Per cobrir el repte de satisfer els interessos de tots els assistents, es comptarà amb un Comitè de Programa compost per representants de les principals institucions i sectors implicats: Ministeri d'Hisenda i Funció Pública, Federació Espanyola de Municipis i Províncies, Comunitats Autònomes, ajuntaments i Ministeri d'Educació, Cultura i Esport, entre uns altres.

Web del congrés(Obre en nova finestra)

Inscripcions

Programa(Obre en nova finestra)

Font original de l'esdeveniment(Obre en nova finestra)

Paylist dels vídeos de les ponències(Obre en nova finestra)

  • Interoperabilitat